Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Domaćin
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

 

Komšijska gostiona Domaćin nedavno je otvorena na novoj lokaciji u Zrenjaninu, u moderno uređenom prostoru. Domaćin se nalazi u kući staroj 100 godina, a od starog ambijenta sačuvano je drvo lipe i drvo kajsije koje u bašti pravi prirodni hlad. U gostioni gosti mogu da uživaju u specijalitetima srpske kuhinje i tradicionalnim jelima s roštilja. U dvorištu je i zaseban objekat u kome se priprema fast food, a gostima se nudi i ketering. Doručak se služi od osam do podneva, a iz celokupne ponude posebno se izdvajaju takozvani nadeveni file (svinjski file, suve šljive, paprika, šampinjoni, tikvice i pirinač), sočne šnicle u sosu od gorgonzole i medaljoni u sosu od pečuraka. Postoji i ponuda za vegetarijance, dok su na dečjem meniju Mali čarobnjaci (pohovano belo meso i pomfrit), Patrolne šape (makarone sa sirom) i Veliki istražitelji (pica testo s nadevom po izboru „istražitelja”). Kapacitet restorana je 70 mesta unutra i 70 u bašti. 

Domaćin svojim gostima nudi i prenoćište. Na raspolaganju su četiri dvokrevetne sobe koje poseduju besplatan Wi-Fi, led TV i klimu. Sve sobe imaju kupatilo. 


Domaćin - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–24

telefon: 023/541-428

mobilni: 062/54-66-59

adresa: Koče Kolarova 31

grad: Zrenjanin

sajt: www.domacinzr.rs

Ima izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...