Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Jevtić - restoran i apartmani
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Porodica Jevtić još pre šesnaest godina na Slaviji u Beogradu otvorila je restoran-ćevabdžinicu u kojoj prodaje autentične sarajevske ćevape. Vlasnik Aco Jevtić je u samoj Baščaršiji, kako kaže, naučio sve tajne pripreme ćevapa. U njegovim ćevapima nema aditiva, već su napravljeni isključivo od mesa, čistog  junećeg i telećeg. Ćevapi se i služe baš kao u Sarajevu, u lepinji s lukom, na plehanim tanjirima i samo s viljuškom, jer se, kaže Aco, ćevap nikad ne jede nožem. Specijalitet kuće je sudžukica, a u ponudi su i brizle, teleća džigerica, teleći ražnjići, teleći bubrezi... Iznad ćevabdžinice se odskora nalaze apartmani Jevtić. Gostima su na raspolaganju tri luksuzna apart­mana kategorisana sa četiri zvezdice. Gostima je na raspolaganju i parking uz doplatu.  


Jevtić - restoran i apartmani - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–22, sub. i ned. 13–22

telefon: 

mobilni: 065/300-88-90, 065/300-88-99

adresa: Deligradska 15

grad: Beograd

sajt: www.apartmanislavija.com

Nema izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.