Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Polet
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Kultno mesto Beograda čuveno po ribljim specijalitetima, restoran Polet, posle skoro tri godine ponovo je počelo da radi. Restoran postoji od 1952. godine na istom mestu, na Cvetnom trgu. Skoro pola veka poslovao je u sklopu Ugostiteljskog preduzeća Tri grozda. Nedavno su predratni vlasnici uspeli da restitucijom vrate restoran. Enterijer je isti kao što je nekad bio, a girice i lignje i dalje su glavne zvezde na meniju. Ponovnim otvaranjem, kaže menadžer Slobodan Ristić, proširena je ponuda, a muzički program obogaćen. Utorkom sviraju stari rok muzičari, jednom mesečno na repertoaru su sevdalinke, dok se vikendom žive svirke podrazumevaju.  

Inače, Polet je jedan od retkih ugostiteljskih objekata koji je namenski građen za restoran. 


Polet - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/406-89-41

mobilni: 063/38-00-30

adresa: Kralja Milana 31

grad: Beograd

sajt:  www.poletrestoran.rs

Nema izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Otvoren konkurs za nagrade #kaktus2019!

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR, digitalnih agencija i produkcijskih kuća iz Srbije i regiona



Strauss Adriatic – Takmičenje „Master of coffee 2019“

Biti barista znači biti vrhunski poznavalac kafe, ali biti najbolji među onima kojima su kafa i napici od kafe i posao i strast predstavlja veliki uspeh



Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.



Pane e vino

U Westu 65, na Novom Beogradu, smešten je mediteranski restoran Pane e vino. Poznat je po svom kvalitetu hrane i usluge i po tome što je jedan od retkih prestoničkih ugostiteljskih objekata u kojima može da se uživa u ukusu hrane bez duvanskog...



Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju.