Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Stav
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Na Novom Beogradu otvoren je restoran Stav. Lokal je mali i unutra ima mesta za 40 gostiju, dok je bašta veća i u nju može da stane 60 ljudi. Stav je restoran nacionalne kuhinje, ali je, kako kaže Ognjen Petrović, jedan od vlasnika, hrana pripremljena na moderan način. Sva jela potpisuje šef kuhinje Nikola Ramić koji posebno preporučuje svinjski file u začinskom ulju od bosiljka i limuna sa njokama. Od poslastica tu su šnenokle sa “krančom” od badema. U Stavu se služi i doručak, a na meniju je i dnevna ponuda jela, kaže Ognjen, pre svega namenjena poslovnim ljudima. Gosti mogu da doručkuju do 13 sati i da biraju između uštipaka, poširanih jaja, jaja u tostu i da na kraju “zaslade” čvarcima sa jabukom posluženim na prepečenom domaćem hlebu. Porcije su dosta obilne i sadrže oko 300 grama. Na vinskoj karti su zastupljene i domaće i strane etikete vina, sa posebnim akcentom na srpska vina. 

 


Stav - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8-24/ pet.-sub: 8-1

telefon: 011/2140-021

mobilni: 

adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10e

grad: Beograd

sajt: 

nema izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 



Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.



Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. 



Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.