Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bela reka
3.9444444444444 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.94 (9 Votes)

Bela reka je restoran o kome se priča. Nalazi se na Tošinom Bunaru i gostima nudi isključivo nacionalne specijalitete, što bi rekao menadžer Vojo Vuksanović, “surovo nacionalne”. Za pripremu hrane koriste se lokalne namirnice, dok meso i mlečni proizvodi u restoran stižu sa njihove farme  po kojoj je i restoran dobio ime. Bela reka će, kažu iz restorana, uskoro započeti proizvodnju kozjeg sira - Gramina koji će gosti Bele reke prvi biti u prilici da probaju. Iz ponude se posebno izdvajaju teletina ispod sača, praseće i jagnjeće pečenje i butkica sa mlincima. Doručak se služi od 8 do 12 sati kada počinje ručak. Za doručak su na meniju popara, cicvara, kačamak, a od poslastica tu su urmašice i tufahije. Osim toga, svakog dana na meniju su 2 do 3 kuvana jela. Na vinskoj karti zastupljene su domaće etikete i nekoliko vina iz regiona. Sluša se izvorna narodna muzika. 

Restoran ima 175 sedećih mesta unutra i 200 u bašti. Enterijer potpisuje Vlada Gugl. 


Bela reka - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8-24

telefon: 011/6555-097, 011/6555-098 

mobilni: 060/3636-573 (telefon za porudžbine)

adresa: Tošin Bunar 179

grad: Beograd

sajt: www.restoranbelareka.rs


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...