Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Dobrila Marina
2.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (3 Votes)

Dobrila MarinaDobrila Marina poslednji je u nizu splavova koji se protežu kejom na levoj obali Save i nalazi se pored mosta Gazela. Splav je urađen od trske i drveta, a uskoro će i čamci koji su u prolazu moći da se privežu za njega. Za razliku od zimskog lokala, Dobrila Marina nema restoran, već radi kao letnji bar.
U ponudi je širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, posebno vina i koktela, a akcenat je stavljen na osvežavajuće špricere. Gosti mogu da poruče pladanj Dobrila s pršutom, sirom, maslinama i čeri paradajzom.
Svake srede u 18 sati organizuju se afterwork žurke, kada DJ pušta muziku, a neki od koktela mogu se kupiti po promotivnim cenama. Četvrtkom uveče svira Balkan ekspres, a subotom Stage band. Petkom je na programu bend Honey&Milk ili bend Superstars. Svi pomenuti izvođači sviraju pop i rok numere domaćih i stranih muzičara. 


 


 Restoran Dobrila Marina - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 9–3

telefon: 069/3627-452

mobilni: 

adresa: Brodarska bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pladanj Dobrila s pršutom, sirom, maslinama i čeri paradajzom, širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, posebno vina i koktela... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži