Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Snap
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)

Prvi kafić u Beogradu u kome možete da jedete, pijete i igrate stoni tenis u istom prostoru otvoren je na mestu nekadašnjeg restorana Papalada na Dorćolu. Reč je o Snap-u, Ping Pong klubu iza koga stoji Filipinac, Hubert Valdemoro. Iz Njujorka, u kome je proveo  skoro pola života, došao je u Srbiju kako bi se bavio ugostiteljstvom. Na prostor u kome je otvorio Snap, kako kaže, slučajno je “naleteo”, i rešio da beograđanima ponudi nešto što do sada nisu imali priliku da okuse. Enterijer se nije mnogo promenio, samo je postao bogatiji za 3 stola za stoni tenis i par detalja. Pre ili posle igre, gosti mogu i da popiju piće, ali i nešto pojedu. Kuhinja je internacionalna, i do sada, kako kaže Hubert, najbolje su se pokazali burgeri naročito Snap burger od čistog govešeg mesa sa kikiriki puterom i karamelizovanim lukom. Vikend je rezervisan za svirke i karaoke večeri. Ima izdvojen doo za nepušače. 


SNAP - Ping Pong Club - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 11-24/ pet: 11-1/ sub: 11-4

telefon: 011/7340-051

mobilni: 

adresa: Francuska 12

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...