Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bacano
2.4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)

Bacano Kafe-restoran Bacano otvoren je i u Beogradu, posle pet godina uspešnog poslovanja istoimenog lokala u Novom Sadu. Oba se nalaze u sklopu kompanije Max Bet. Ime lokala u južnoameričkom žargonu znači kul, super, fenomenalno, dok je logo južnoamerički simbol za moć i snagu. Unutrašnji deo objekta radi kao kladionica i kazino, a kafe-restoran nalazi se u bašti sa oko 100 mesta. U skladu sa svojom lokacijom lokal je namenjen poslovnom svetu.
Na meniju je širok izbor omleta, sendviča, pica, pasta i jela od mesa. Vlasnik Milan Vudragović iz ponude izdvaja pica sendvič koji se pravi od testa za picu i peče u rerni. Jelo kuće je biftek Bacano, koji osim goveđeg filea sadrži i njeguški pršut, šampinjone, čeri paradajz, vorčester, soja sos, gorgonzolu i pekarski krompir. U ponudi je širok izbor kafe, koja se može i poneti, alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela. Uz hranu i piće na video bimu mogu se pratiti svi važni sportski događaji.

 

 


 Restoran Bacano - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 7–23

telefon: 

mobilni: 063/537-285

adresa: Trg kraljice Marije 1–3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...