Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bacano
2.4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)

Bacano Kafe-restoran Bacano otvoren je i u Beogradu, posle pet godina uspešnog poslovanja istoimenog lokala u Novom Sadu. Oba se nalaze u sklopu kompanije Max Bet. Ime lokala u južnoameričkom žargonu znači kul, super, fenomenalno, dok je logo južnoamerički simbol za moć i snagu. Unutrašnji deo objekta radi kao kladionica i kazino, a kafe-restoran nalazi se u bašti sa oko 100 mesta. U skladu sa svojom lokacijom lokal je namenjen poslovnom svetu.
Na meniju je širok izbor omleta, sendviča, pica, pasta i jela od mesa. Vlasnik Milan Vudragović iz ponude izdvaja pica sendvič koji se pravi od testa za picu i peče u rerni. Jelo kuće je biftek Bacano, koji osim goveđeg filea sadrži i njeguški pršut, šampinjone, čeri paradajz, vorčester, soja sos, gorgonzolu i pekarski krompir. U ponudi je širok izbor kafe, koja se može i poneti, alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela. Uz hranu i piće na video bimu mogu se pratiti svi važni sportski događaji.

 

 


 Restoran Bacano - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 7–23

telefon: 

mobilni: 063/537-285

adresa: Trg kraljice Marije 1–3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom