Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Thelma
1.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.63 (4 Votes)

U Mišarskoj ulici, odmah pored kluba Nixon, počela je da radi Thelma. Otvorili su je vlasnici Nixona, Anica Žunić, Marko Milić i Marko Tanasković. Za enterijer je bila zadužena Ana Kulić, arhitekta, čija je glavna zamisao bila da se gosti u lokalu osećaju kao kod kuće, u čemu je i uspela. Kada uđete u Thelmu, imate utisak da ste kod prijatelja u dnevnoj sobi: tepih, cveće, knjige, prijatna atmosfera. Na zidovima se smenjuju izložbe fotografija koje se i prodaju u Thelmi. Svaki dan na meniju je neko jelo dana, dok je specijalitet kuće Čukana svinja – prodimljeno meso na hrastovom drvetu. Ponedeljkom se u Thelmi svira džez. U celom lokalu dozvoljeno je pušenje.  

 


Thelma  - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9-2

telefon: 

mobilni: 063/361-001

adresa: Mišarska 7

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.