Home  //  Lokali  //  Restorani  //  KLJUC
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Klub ljubitelja cipela otvorile su dve dugogodišnje prijateljice koje, između svega ostalog, vezuje i ljubav prema cipelama i restoranima. Taj spoj napravio je mesto u kome se uz piće i kolače prodaju DevaArs cipele neobičnog izgleda.

Prostor je u tek izgrađenoj zgradi na Dorćolu i organizovan je tako da je u prizemlju kafić, a u donjem delu prodajni salon cipela. Enterijer, kome je veliki doprinos dao arhitekta Aleksandar Mijatović, dočarava duh La Belle Epoque, a sve u lokalu je handmade i handpicked, kažu vlasnice.

– Redovno smo obilazile antikvarnice, a neke komade nameštaja pronašle smo u selima Vojvodine i potom ih restaurirale.

Kada je reč o ponudi, u KLJUC-u je akcenat na kvalitetu i već dobro poznatim imenima, u ovom slučaju manje-više dorćolskim. Espresso je Java Coffee, sladoled Crna ovca, kolači Mandarina Cake Shop, francuski kroasani Le Petite Cantine, kraft pivo Kabinet, organska vina Vinarije Jokić...

U ponudi su i tost sendviči, a od napitaka tu su homemade ledeni čajevi sa voćnim kašama, smutiji sa organskim namirnicama, domaći limunčelo, kao i široki spektar alkoholnih i bezalkoholnih koktela.

U donjem delu lokala, nalazi se DevaArs, malo carstvo cipela, zatvoreno pod ključem, gde se pod sloganom „Niste zalutali u bajku” prodaju jedinstvene cipele na našem tržištu.

– Želele smo da otvorimo lokal u kome možemo i same da uživamo s dragim ljudima i družimo se sa decom bez duvanskog dima.

KLJUC je smoke free i pet friendly.

 


KLJUC / Klub ljubitelja cipela   - INFO


tip lokala: 

radno vreme: Kljuc 8–24, Deva 12–20, sub. 10–18, nedeljom ne radi 

telefon: 011/328-3401

mobilni:  064/3699-252

adresa: Gospodar Jovanova 47

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...