Home  //  Lokali  //  Restorani  //  KLJUC
2.95 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.95 (20 Votes)

Klub ljubitelja cipela otvorile su dve dugogodišnje prijateljice koje, između svega ostalog, vezuje i ljubav prema cipelama i restoranima. Taj spoj napravio je mesto u kome se uz piće i kolače prodaju DevaArs cipele neobičnog izgleda.

Prostor je u tek izgrađenoj zgradi na Dorćolu i organizovan je tako da je u prizemlju kafić, a u donjem delu prodajni salon cipela. Enterijer, kome je veliki doprinos dao arhitekta Aleksandar Mijatović, dočarava duh La Belle Epoque, a sve u lokalu je handmade i handpicked, kažu vlasnice.

– Redovno smo obilazile antikvarnice, a neke komade nameštaja pronašle smo u selima Vojvodine i potom ih restaurirale.

Kada je reč o ponudi, u KLJUC-u je akcenat na kvalitetu i već dobro poznatim imenima, u ovom slučaju manje-više dorćolskim. Espresso je Java Coffee, sladoled Crna ovca, kolači Mandarina Cake Shop, francuski kroasani Le Petite Cantine, kraft pivo Kabinet, organska vina Vinarije Jokić...

U ponudi su i tost sendviči, a od napitaka tu su homemade ledeni čajevi sa voćnim kašama, smutiji sa organskim namirnicama, domaći limunčelo, kao i široki spektar alkoholnih i bezalkoholnih koktela.

U donjem delu lokala, nalazi se DevaArs, malo carstvo cipela, zatvoreno pod ključem, gde se pod sloganom „Niste zalutali u bajku” prodaju jedinstvene cipele na našem tržištu.

– Želele smo da otvorimo lokal u kome možemo i same da uživamo s dragim ljudima i družimo se sa decom bez duvanskog dima.

KLJUC je smoke free i pet friendly.

 


KLJUC / Klub ljubitelja cipela   - INFO


tip lokala: 

radno vreme: Kljuc 8–24, Deva 12–20, sub. 10–18, nedeljom ne radi 

telefon: 011/328-3401

mobilni:  064/3699-252

adresa: Gospodar Jovanova 47

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži