Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Dolce & Tintolino
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Prepoznatljiva po dekorativnim tortama i raznim poslasticama, porodica Tintolino otvorila je na Dorćolu svoj drugi objekat. Tintolino Family posluje od 2008. kao deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formije, malog grada južno od Rima. Kao i prva poslastičarnica u Krunskoj, i ova je uređena u baroknom stilu a la Marija Antoneta. Enterijer potpisuje arhitekta Bojan Šupeljak. Nekoliko  stolova namenjeno je nepušačima. U ponudi su italijanski sladoledi, praline, makarunsi, kolači od kojih se, kako kaže vlasnik Marko Radulović, posebno izdvajaju dve suprotnosti, pistać tartaleta i raw cake, i naravno razne vrste dekorativnih torti. Karta pića uključuje tople napitke od kafe, hladno ceđene sokove, probrana vina i isključivo premijum alkoholna pića. 


Dolce & Tintolino  - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–23

telefon: 011/242-1292

mobilni: 

adresa: Strahinjića bana 17–19

grad: Beograd

sajt: www.dolcebytintolino.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kult gazde u Srba

Među redovnim gostima beogradskih restorana, a kažu da je njih u glavnom gradu oko dve hiljade, često se čuju rečenice tipa Hoćemo li kod... Gosti su već odavno u Beogradu prekristili Franš, Marinadu, Carevu Ćupriju, Homu... Jednostavno, danas se...



Caffe Caffe &Fish

Senjački restoran CaffeCaffe&Fish ove godine prvi put se našao na listi CaféBar network recommends Top 12 beogradskih restorana. Konstantan standard u poslovanju, kvalitetna usluga i odlična ponuda, uz posvećene vlasnike Srbislava Veljića i...



Ugostiteljstvo i besparica

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Dugo sam razmišljao da li uopšte da počnem da pišem o ovoj temi bojeći se, pre svega, da ne budem pogrešno shvaćen. U razgovoru s nekolicinom prvenstveno drugara, a zatim i kolega, rešio sam da zarežem...



Luksuz u najavi

Novi hoteli u Srbiji

U naredne tri godine gosti Beograda i Novog Sada moći će da uživaju u svim sadržajima luksuznih hotela. Kako je najavljeno, svoja vrata otvoriće Hilton, Sheratton, St. Regis i W Belgrade. Srbija će se time upisati na mapu...



Vizionar koji krši pravila

Chef Masimo Botura

Masimo Botura u svetskoj gastronomiji poznat je kao kuvar beskrajne energije i neograničene mašte. Vlasnik je restorana Osteria Francescana, koji se nalazi u Modeni, u regiji Emilija Romanja, na severu Italije. Taj restoran...