Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Dolce & Tintolino
1.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (6 Votes)

Prepoznatljiva po dekorativnim tortama i raznim poslasticama, porodica Tintolino otvorila je na Dorćolu svoj drugi objekat. Tintolino Family posluje od 2008. kao deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formije, malog grada južno od Rima. Kao i prva poslastičarnica u Krunskoj, i ova je uređena u baroknom stilu a la Marija Antoneta. Enterijer potpisuje arhitekta Bojan Šupeljak. Nekoliko  stolova namenjeno je nepušačima. U ponudi su italijanski sladoledi, praline, makarunsi, kolači od kojih se, kako kaže vlasnik Marko Radulović, posebno izdvajaju dve suprotnosti, pistać tartaleta i raw cake, i naravno razne vrste dekorativnih torti. Karta pića uključuje tople napitke od kafe, hladno ceđene sokove, probrana vina i isključivo premijum alkoholna pića. 


Dolce & Tintolino  - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–23

telefon: 011/242-1292

mobilni: 

adresa: Strahinjića bana 17–19

grad: Beograd

sajt: www.dolcebytintolino.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...