Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Dolce & Tintolino
1.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (6 Votes)

Prepoznatljiva po dekorativnim tortama i raznim poslasticama, porodica Tintolino otvorila je na Dorćolu svoj drugi objekat. Tintolino Family posluje od 2008. kao deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formije, malog grada južno od Rima. Kao i prva poslastičarnica u Krunskoj, i ova je uređena u baroknom stilu a la Marija Antoneta. Enterijer potpisuje arhitekta Bojan Šupeljak. Nekoliko  stolova namenjeno je nepušačima. U ponudi su italijanski sladoledi, praline, makarunsi, kolači od kojih se, kako kaže vlasnik Marko Radulović, posebno izdvajaju dve suprotnosti, pistać tartaleta i raw cake, i naravno razne vrste dekorativnih torti. Karta pića uključuje tople napitke od kafe, hladno ceđene sokove, probrana vina i isključivo premijum alkoholna pića. 


Dolce & Tintolino  - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–23

telefon: 011/242-1292

mobilni: 

adresa: Strahinjića bana 17–19

grad: Beograd

sajt: www.dolcebytintolino.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...