Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Ferdinand knedle
2.8181818181818 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.82 (22 Votes)

Lana Nedeljković otvorila je na Topličinom vencu drugi objekat u kome prodaje popularne Ferdinand knedle. Koncept i enterijer isti su kao u prvom lokalu u Gavrila Principa. U oba lokala gosti mogu da bez duvanskog dima uživaju u knedlama. Mogu da sednu i pojedu knedle po želji, da ih  ponesu, pa i naruče telefonom na kućnu adresu. U ponudi su knedle sa šljivama, malinama, nutelom, makom, rafaelo knedle, kao i slane, sa sirom, brokolijem, pečurkama... Osim knedli, gosti mogu da probaju i domaće džemove od samoniklog voća ručno branog i ručno kuvanog, toplu čokoladu na štapiću u 15 različitih ukusa. Ferdinand knedle ugostitelji mogu da naruče za svoje lokale. 


Ferdinand knedle - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9-22

telefon: 

mobilni: 061/19-57-092 

adresa: Cara Lazara 19

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.