Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Vinoteka Skadarlija
2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Vinoteci Skadarlija u ponudi je 250 etiketa vina od kojih se sva služe na čašu bez obzira na to da li koštaju nekoliko stotina evra ili ne. Vinoteka može da primi oko 40 ljudi i nema odvojen deo za nepušače. Uz vino uparuje se i hrana sa vrlo svedenog menija. Sva jela potpisuje šef kuhinje Miloš Jovanović. Gostima nudi razne vrste mesa i T-bone stek. Od četvrtka do nedelje na repertoaru Vinoteke Skadarlija su žive svirke, a organizuje se i blind testing s vremena na vreme. 


Vinoteka Skadarlija  - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 12–1

telefon: 

mobilni: 062/187-2222

adresa: Skadarska 36a

grad: Beograd

sajt:  www.vinotekaskadarlija.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...