Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Saša bar
3.1428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.14 (35 Votes)

Poznati ugostitelj Aleksandar Škipić otvorio je na Dorćolu Saša bar. Lokal se nalazi u Jevremovoj ulici na mestu nekadašnjeg kultnog kafića Gaudi, a posle i restorana Regal. Enterijerski i konceptualno podeljen je u dve celine, bar i restoran, a ima i izdvojenu prostoriju za degustacije, sastanke i prezentacije. Posebna pažnja posvećuje se izboru namirnica. Meso se nabavlja od proverenih domaćih gazdinstava i peče u sopstvenim sokovima, dok kuvano meso u obliku bolito (meso kuvano u aromatičnoj supe) s kombinacijom povrća i senfa još nije viđeno na našem tržištu. Suhomesnati proizvodi seku se pred gostima na jedinstvenoj mašini Berkel. Četvrtkom je dan za „100% more i reku” i tada postoji samo riblji meni. Saša bar ne radi nedeljom i ponedeljkom u vreme večere. U delu pored kamina nalaze se stolovi za nepušače.

 


Saša bar - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 10-23

telefon: 011/2637-103

mobilni: 

adresa: Gospodar Jevremova 40

grad: Beograd

sajt:  

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...



Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana

Novi projekat "Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana" je projekat pod kojim će se izgraditi veze za povezivanje zemalja regiona u pravcu promocije Balkana kao vinskog regiona