Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Saša bar
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (27 Votes)

Poznati ugostitelj Aleksandar Škipić otvorio je na Dorćolu Saša bar. Lokal se nalazi u Jevremovoj ulici na mestu nekadašnjeg kultnog kafića Gaudi, a posle i restorana Regal. Enterijerski i konceptualno podeljen je u dve celine, bar i restoran, a ima i izdvojenu prostoriju za degustacije, sastanke i prezentacije. Posebna pažnja posvećuje se izboru namirnica. Meso se nabavlja od proverenih domaćih gazdinstava i peče u sopstvenim sokovima, dok kuvano meso u obliku bolito (meso kuvano u aromatičnoj supe) s kombinacijom povrća i senfa još nije viđeno na našem tržištu. Suhomesnati proizvodi seku se pred gostima na jedinstvenoj mašini Berkel. Četvrtkom je dan za „100% more i reku” i tada postoji samo riblji meni. Saša bar ne radi nedeljom i ponedeljkom u vreme večere. U delu pored kamina nalaze se stolovi za nepušače.

 


Saša bar - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 10-23

telefon: 011/2637-103

mobilni: 

adresa: Gospodar Jevremova 40

grad: Beograd

sajt:  

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...