Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Šapat
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (10 Votes)

 

Na mestu nekadašnjih restorana Mythologije i Foresta, od septembra je počeo sa radom restoran Šapat. Naziv restorana nije slučajnost jer se u Šapatu služe isključivo vina iz vinarije Šapat. Vlasnik restorana je Dejan Atanasković, kome je ovo drugi ugostiteljski poduhvat. Dejan već godinama vodi restoran Srbija u Moskvi, a zbog Šapata se nedavno i vratio u Beograd i uspostavio saradnju sa istoimenom vinarijom. Šapat je restoran nacionalne kuhinje. U ponudi su gibanica i zeljanica, kačamak sa sirom, zlatiborski sendvič, razne vrste omleta i jela sa roštilja, Na meniju su i dnevna jela. Karta pića je standardna, akcenat je na vinima i domaćoj Šapat lozi, a u okviru restorana je i vinski podrum sa 1200 etiketa.   

 


Šapat - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: pon.-pet:9-24/sub.-ned:11-23 

telefon: 

mobilni: 065/633-38-33

adresa: Birčaninova 42

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...