Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Trandafilović Ada
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1


 

Čuvena vračarska kafana Trandafilović ovog leta otvorila je svoju drugu kuću na Adi Ciganliji. Kako je vlasnik Miloš Vasilijević zamislio, Trandafilović Ada radiće cele godine. Ponuda hrane ne razlikuje se mnogo od one na koju su gosti navikli u starom Trandu. Budući da se restoran nalazi u prirodi, u njegovoj bašti u ozidanom delu na ražnju se obrću prase i jagnje, teletina krčka ispod sača, a pljeskavice i ćevapi peku na roštilju. Restoran ima 60 mesta za sedenje unutra i 100 u bašti. Enterijer donosi priču starih beogradskih kafana. Na stolovima su karirani stolnjaci, a u lokalu ima i elemenata koji se koriste u dizajniranju starih bistroa. Predveče sviraju tamburaši. 

 


Trandafilović Ada - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 9-21

telefon: 

mobilni: 065/340-20-24

adresa: Ada Ciganlija, leva obala

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...