Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Wok Republic
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

U Francuskoj ulici, vrata uz vrata s Klubom književnika, otvoren je lokal Wok Republic, deo internacionalnog lanca koji stiže direktno iz Izraela, gde uspešno posluje na pet lokacija. U lokalu su vrata uvek širom otvorena, rasveta je ulična, a svetleće reklame nalaze se na svakom ćošku. Zidovi su prekriveni grafitima, a sve to da bi gosti imali osećaj da su u prolazu, na ulici. I ponuda je tako koncipirana, sve se vrti oko street fooda. Kuhinja je azijska. Sva jela, u otvorenoj kuhinji, pred gostima i slučajnim prolaznicama, pripremaju Čen i Lun, s kojima su vlasnici već sarađivali u restoranu u Tel Avivu. Gosti mogu da biraju između četiri kategorije jela: nudle, jela s pirinčem, jela Wok Republic i supe, a trenutno su najprodavanije nudle Pao Thai (pirinčane nudle, piletina/škampi, jaja, kupus, šargarepa, crni luk, mladi luk, pečeni kikiriki). U planu je i dostava. 


Wok Republic - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 12–24

telefon: 011/328-28-28

mobilni: 065/328-28-28

adresa: Francuska  5

grad: Beograd

sajt: www.wok-republic.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...