Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Plaža
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Prvi lokal na levoj obali Ade Ciganlije Plaža zapravo je bar i restoran u jednom. Gosti mogu da uživaju na plaži i u lokalu dok motre na decu kako se igraju u Plažinoj igraonici za decu na otvorenom. U ponudi su tortilje, paste, rižota, burgeri i bavarske kobasice, a u sklopu lokala, tik uz šetalište, nalazi se i mobilna kućica koja nudi hot-dog i palačinke. Karta pića je standardna. Za dan, tu su espreso kafa i sveže ceđeni sokovi i takozvana super hrana („refresh” krastavac, đumbir, nana, limun, susam i bosiljak). 

 


Plaža - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–22

telefon: 

mobilni: 065/340-20-25

adresa: Ada Ciganlija, lokal br. 1

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom