Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bobo pasta chef
3.3125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (8 Votes)

Bobo pasta chef Sve je počelo davnih osamdesetih kao interesovanje Bobana Ðurđevića za italijansku kuhinju. S vremenom, to je preraslo u strast, iz koje je nastao kreativan koncept Bobo pasta chef. Reč je o pripremanju paste u otvorenoj kuhinji za tri-četiri minuta. Na stalnom meniju je devet toplih, dve hladne paste i lazanje, a od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet. Pasta kuće je Bobo carbonara, u koju se osim neutralne stavlja i kisela pavlaka, i uža je specijalnost chefa.
Bobo pasta chef otvorili su kumovi Boban Ðurđević i Božidar Vučković. Osim šefa kuhinje Bobana, jela pripremaju i Radovan Milačić i Miloš Jovanović. Enterijer po stilu podseća na njujorške restorane brze hrane, a potpisuje ga dizajnerka Mihaela Drakulović.
Ideja vlasnika je da Bobo postane brend kao jedinstven koncept kod nas. Porcije imaju 350 g i više, a cene su od 300 do 350 dinara.


 

 


 Restoran Bobo pasta chef  - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–22, subotom 12–20, nedeljom ne radi

telefon: 011/3222-139

mobilni: 

adresa: Kondina 16

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  devet toplih, dve hladne paste i lazanje, od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom