Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bobo pasta chef
3.35 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.35 (10 Votes)

Bobo pasta chef Sve je počelo davnih osamdesetih kao interesovanje Bobana Ðurđevića za italijansku kuhinju. S vremenom, to je preraslo u strast, iz koje je nastao kreativan koncept Bobo pasta chef. Reč je o pripremanju paste u otvorenoj kuhinji za tri-četiri minuta. Na stalnom meniju je devet toplih, dve hladne paste i lazanje, a od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet. Pasta kuće je Bobo carbonara, u koju se osim neutralne stavlja i kisela pavlaka, i uža je specijalnost chefa.
Bobo pasta chef otvorili su kumovi Boban Ðurđević i Božidar Vučković. Osim šefa kuhinje Bobana, jela pripremaju i Radovan Milačić i Miloš Jovanović. Enterijer po stilu podseća na njujorške restorane brze hrane, a potpisuje ga dizajnerka Mihaela Drakulović.
Ideja vlasnika je da Bobo postane brend kao jedinstven koncept kod nas. Porcije imaju 350 g i više, a cene su od 300 do 350 dinara.


 

 


 Restoran Bobo pasta chef  - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–22, subotom 12–20, nedeljom ne radi

telefon: 011/3222-139

mobilni: 

adresa: Kondina 16

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  devet toplih, dve hladne paste i lazanje, od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.



T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.



Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.



Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...



Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.