Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bobo pasta chef
3.2222222222222 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)

Bobo pasta chef Sve je počelo davnih osamdesetih kao interesovanje Bobana Ðurđevića za italijansku kuhinju. S vremenom, to je preraslo u strast, iz koje je nastao kreativan koncept Bobo pasta chef. Reč je o pripremanju paste u otvorenoj kuhinji za tri-četiri minuta. Na stalnom meniju je devet toplih, dve hladne paste i lazanje, a od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet. Pasta kuće je Bobo carbonara, u koju se osim neutralne stavlja i kisela pavlaka, i uža je specijalnost chefa.
Bobo pasta chef otvorili su kumovi Boban Ðurđević i Božidar Vučković. Osim šefa kuhinje Bobana, jela pripremaju i Radovan Milačić i Miloš Jovanović. Enterijer po stilu podseća na njujorške restorane brze hrane, a potpisuje ga dizajnerka Mihaela Drakulović.
Ideja vlasnika je da Bobo postane brend kao jedinstven koncept kod nas. Porcije imaju 350 g i više, a cene su od 300 do 350 dinara.


 

 


 Restoran Bobo pasta chef  - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–22, subotom 12–20, nedeljom ne radi

telefon: 011/3222-139

mobilni: 

adresa: Kondina 16

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  devet toplih, dve hladne paste i lazanje, od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Održani dani pite

U Beloj Palanci za vikend je održana gastro-turistička manifestacija Dani banice.



"Dremka" u kafiću 8 dolara

Siesta&Go je novootvoreni bar u Madridu u kome gosti mogu da popiju piće i malo prilegnu.  



Heinekenov krug u Monci

Kompanija Heineken i menadžment Formule 1 nedavno su postigli sporazum o partnerstvu brenda Heineken na globalnom nivou



Uspeh kuvara i pekara Vojske Srbije

Na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji, u kategoriji proizvodnja hleba po ruskoj recepturi, kuvari i pekari Vojske srbije osvojili su treće mesto.



Pivom protiv nostalgije

Tito je svetlo pivo, a Jovanka gorko pšenično.