Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bobo pasta chef
3.2222222222222 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)

Bobo pasta chef Sve je počelo davnih osamdesetih kao interesovanje Bobana Ðurđevića za italijansku kuhinju. S vremenom, to je preraslo u strast, iz koje je nastao kreativan koncept Bobo pasta chef. Reč je o pripremanju paste u otvorenoj kuhinji za tri-četiri minuta. Na stalnom meniju je devet toplih, dve hladne paste i lazanje, a od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet. Pasta kuće je Bobo carbonara, u koju se osim neutralne stavlja i kisela pavlaka, i uža je specijalnost chefa.
Bobo pasta chef otvorili su kumovi Boban Ðurđević i Božidar Vučković. Osim šefa kuhinje Bobana, jela pripremaju i Radovan Milačić i Miloš Jovanović. Enterijer po stilu podseća na njujorške restorane brze hrane, a potpisuje ga dizajnerka Mihaela Drakulović.
Ideja vlasnika je da Bobo postane brend kao jedinstven koncept kod nas. Porcije imaju 350 g i više, a cene su od 300 do 350 dinara.


 

 


 Restoran Bobo pasta chef  - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–22, subotom 12–20, nedeljom ne radi

telefon: 011/3222-139

mobilni: 

adresa: Kondina 16

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  devet toplih, dve hladne paste i lazanje, od poslastica tiramisu, pita crostata di frutta i slatka topla pasta koja je takođe specijalitet



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom