Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Avan
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)


 

U pešačkoj zoni Novog Sada nedavno je otvoren Avan. Vlasnik je Borko Pekez, koji je i konobar i kuvar i glavni snabdevač u restoranu. U Avanu se za pripremu jela koriste domaći začini, a na meniju su tradicionalna jela napravljena na moderan način. U ponudi su ćevapi od 100 odsto junećeg mesa, mus od kajmaka, krompirići s ruzmarinom, a najprodavaniji proizvod u lokalu jeste takozvani bački pate (pašteta od slanine i sira). Na vinskoj karti su isključivo vina domaćih vinarija. Svojim enterijerom Avan podseća na male taverne. 

 


Avan - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–23 (kuhinja radi do 22)

telefon: 

mobilni: 

adresa: Laze Telečkog 7

grad: Novi Sad

sajt:  

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...