Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Papalada i Gotik
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)


 

Riblji restoran Papalada nedavno se iz Francuske ulice u Beogradu preselio u Beton halu. Nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Magacin i prostor deli s noćnim klubom Gotik. Trenutno Papalada radi do jedan sat posle ponoći, a planirano je da u zimskom periodu od jedan prepusti prostor Gotiku. U ponudi su riblji i morski specijaliteti, a kako kaže Stefan Dragović, jedan od menadžera restorana, najprodavaniji proizvod u Papaladi bio je i ostao crni rižoto. Na meniju je i sveža riba s Jadrana, školjke i gambori na buzaru, a novina je takozvani degustacioni meni zahvaljujući kome gosti mogu da probaju gotovo sve riblje specijalitete sa menija u manjim porcijama i po nižoj ceni. Karta vina je proširena i sadrži 80 etiketa. 

 


Papalada i Gotik - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 11–1

telefon: 

mobilni: 066/888-1-881

adresa: Karađorđeva 2–4

grad: Beograd

sajt:  www.papalada.com 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.