Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Papalada i Gotik
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)


 

Riblji restoran Papalada nedavno se iz Francuske ulice u Beogradu preselio u Beton halu. Nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Magacin i prostor deli s noćnim klubom Gotik. Trenutno Papalada radi do jedan sat posle ponoći, a planirano je da u zimskom periodu od jedan prepusti prostor Gotiku. U ponudi su riblji i morski specijaliteti, a kako kaže Stefan Dragović, jedan od menadžera restorana, najprodavaniji proizvod u Papaladi bio je i ostao crni rižoto. Na meniju je i sveža riba s Jadrana, školjke i gambori na buzaru, a novina je takozvani degustacioni meni zahvaljujući kome gosti mogu da probaju gotovo sve riblje specijalitete sa menija u manjim porcijama i po nižoj ceni. Karta vina je proširena i sadrži 80 etiketa. 

 


Papalada i Gotik - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 11–1

telefon: 

mobilni: 066/888-1-881

adresa: Karađorđeva 2–4

grad: Beograd

sajt:  www.papalada.com 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kult gazde u Srba

Među redovnim gostima beogradskih restorana, a kažu da je njih u glavnom gradu oko dve hiljade, često se čuju rečenice tipa Hoćemo li kod... Gosti su već odavno u Beogradu prekristili Franš, Marinadu, Carevu Ćupriju, Homu... Jednostavno, danas se...



Caffe Caffe &Fish

Senjački restoran CaffeCaffe&Fish ove godine prvi put se našao na listi CaféBar network recommends Top 12 beogradskih restorana. Konstantan standard u poslovanju, kvalitetna usluga i odlična ponuda, uz posvećene vlasnike Srbislava Veljića i...



Ugostiteljstvo i besparica

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Dugo sam razmišljao da li uopšte da počnem da pišem o ovoj temi bojeći se, pre svega, da ne budem pogrešno shvaćen. U razgovoru s nekolicinom prvenstveno drugara, a zatim i kolega, rešio sam da zarežem...



Luksuz u najavi

Novi hoteli u Srbiji

U naredne tri godine gosti Beograda i Novog Sada moći će da uživaju u svim sadržajima luksuznih hotela. Kako je najavljeno, svoja vrata otvoriće Hilton, Sheratton, St. Regis i W Belgrade. Srbija će se time upisati na mapu...



Vizionar koji krši pravila

Chef Masimo Botura

Masimo Botura u svetskoj gastronomiji poznat je kao kuvar beskrajne energije i neograničene mašte. Vlasnik je restorana Osteria Francescana, koji se nalazi u Modeni, u regiji Emilija Romanja, na severu Italije. Taj restoran...