Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Reset
3.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)

ResetGastronomski klub kreativne radionice Flowers&Arts, mesto namenjeno „resetovanju” od gradske vreve, smešten je u srcu Dorćola. Tvorci kreativnog koncepta su Predrag Miladinović, vlasnik kreativne radionice, i Dragan Zečević Zeka, pisac koji je 40 godina proveo u Francuskoj i sada za svoju dušu i za svakog gosta priprema moderna srpska jela.
Stalni meni ne postoji, već su jela različita svakog dana. U Resetu se, između ostalog, mogu probati i kozje kobasice s marmeladom od luka i lubenicom, teleće šnicle sa sosom od konjaka, piletina s citronelom, abortovani (takozvani nabudženi) ćevap, dimljena vešalica u karameli, kesten-pire s čokoladom Van Houten i nanom, vegetarijanska jela.
Kreativan gastronomski koncept prate i izložbe slika, fotografija, književne večeri, koncerti, izložbe mode „za poneti”, kreativnog nameštaja, pa čak i pozorišne predstave koje su se tokom leta održavale u bašti restorana. Celokupan kreativan i jedinstven koncept upotpunio je dizajn koji je potpisao dizajner Saša Ðorđević.  Tendencija Reseta je da postane mesto zatvorenog tipa na kome će članovi udruženja redovno biti obaveštavani o ugostiteljskoj ponudi tog dana. Svako predjelo košta 300 dinara, glavno jelo 800, salate 150, deserti 200, a vegetarijanska jela 500 dinara.


Adresa: Kralja Petra 70  / Tel. 011/3284-131 /
Radno vreme: 14–00, vikendom 14–1, nedeljom ne radi

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži