Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Andrea Trattoria
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)


 

Italijanski restoran Andrea Trattoria otvorila je dizajnerka enterijera Andrea Đoković, koja se, logično, pobrinula i za uređenje prostora. U lokalu preovlađuje drvo, a na zidu velika mapa sveta. Andrea Trattoria ima dve bašte, a u planu je i otvaranje terase na krovu. U ponudi su pice, paste, rižota i jela od mesa i ribe, a od poslastica vafli koji se služe uz home-made sladoled. Na meniju se izdvajaju pica Andrea Trattoria (pelat, šunka, mocarela, pečurke, pršuta i rukola), ćuretina u sosu od kikirikija, pasta Bella Italia (taljatelje, šunka, pečurke, pavlaka, parmezan), losos Suomi (losos s pinjolima i neutralnom pavlakom i bosiljkom). Vikendom su na repertoaru žive pop svirke, a gostima su na raspolaganju i nargile. 

 


Andrea Trattoria - INFO


tip lokala:  restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 

mobilni: 066/555-666-9

adresa: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 9

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...