Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Maša
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Maša je prvi bezglutenski restoran u Beogradu. Ideja o otvaranju takvog lokala razvila se iz lične potrebe vlasnika, koji su na svom primeru osetili šta znači celijakija. Restoran je podeljen na dva dela: u prvom je kafić u kome gosti mogu da biraju između bezglutenskih napitaka i standardne ponude pića, dok drugi deo funkcioniše kao restoran na čijem su meniju isključivo jela bez glutena. U ponudi su tatar biftek, grilovani kozji sir, razne vrste pasta, obrok salata, jela od ribe poput medak lososa i vac tune. Testenina se pravi od kukuruznih žitarica, kao i hleb.a.


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/347-00-91

mobilni: 064/6-444-396

adresa: Ustanička 170

grad: Beograd

sajt: www.masarestaurant.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...