Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Maša
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Maša je prvi bezglutenski restoran u Beogradu. Ideja o otvaranju takvog lokala razvila se iz lične potrebe vlasnika, koji su na svom primeru osetili šta znači celijakija. Restoran je podeljen na dva dela: u prvom je kafić u kome gosti mogu da biraju između bezglutenskih napitaka i standardne ponude pića, dok drugi deo funkcioniše kao restoran na čijem su meniju isključivo jela bez glutena. U ponudi su tatar biftek, grilovani kozji sir, razne vrste pasta, obrok salata, jela od ribe poput medak lososa i vac tune. Testenina se pravi od kukuruznih žitarica, kao i hleb.a.


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/347-00-91

mobilni: 064/6-444-396

adresa: Ustanička 170

grad: Beograd

sajt: www.masarestaurant.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kokteli od konjaka sa ukusom plavih sireva

Japanac Shuzo Nagumo je 36-godišnji miksolog koji se specijalizovao za neobične ukuse koktela. Vasabi votka, bosiljak džin i konjak od plavih sireva samo su neki od alkoholnih pića koje je on kreirao za svoje neobične koktele.



Podeli momente za pamćenje

Somersby, i ovog leta nudi osveženje za visoke temperature..Sadrži 4,5 odsto alkohola i služi se dobro rashlađen sa puno leda.



Trofej za najbolje vino iz Makedonije

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, predstavnici prestižnog međunarodnog vinskog takmičenja - International Wine Challenge (IWC), dodelili su godišnju nagradu Trofej za kvalitet vinu Vranec Special Selection iz berbe 2015. vinariji Tikveš.



Novi generalni direktor vinarije Tikveš

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije.



Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije.