Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Mandala
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Na Kosančićevom vencu u Beogradu otvoren je Lorca Design House, u okviru koga se smestio i restoran Mandala. Gostima nudi hranu „od farme do stola”. U ponudi su jela pretežno biljnog porekla, pripremljena prema receptima poznatog veganskog chefa Čada Samoa. Geslo restorana je da gost uvek mora da zna poreklo onoga što jede. Većina jela priprema se od namirnica s farme Lavandika, koja radi po principu biodinamičke proizvodnje i uzgajanja. U ponudi su specijalno pripremljene ovsene kaše, pomfrit od leblebija, tartar od paradajza, cvekla u četiri teksture, glazirane presovane bukovače... 

– Mandala ugošćava stručnjake u oblasti zdravlja, kulinarstva i zdravog stila života kako bi svoje znanje i iskustvo podelili sa zajednicom – objašnjava Elena Karaman Karić, vlasnica restorana. 

Na donjem nivou Lorca Design Housea je mini-šop u kome možete da kupite kozmetiku organskog porekla iz različitih delova sveta, dok se na spratu iznad Mandale nalazi izložbeni prostor nameštaja i dizajnerski studio. 

 


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/40-79-782

mobilni: 

adresa: Kosančićev venac 9

grad: Beograd

sajt: www.mandalabeograd.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.



T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.



Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.



Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...



Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.