Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Mandala
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Na Kosančićevom vencu u Beogradu otvoren je Lorca Design House, u okviru koga se smestio i restoran Mandala. Gostima nudi hranu „od farme do stola”. U ponudi su jela pretežno biljnog porekla, pripremljena prema receptima poznatog veganskog chefa Čada Samoa. Geslo restorana je da gost uvek mora da zna poreklo onoga što jede. Većina jela priprema se od namirnica s farme Lavandika, koja radi po principu biodinamičke proizvodnje i uzgajanja. U ponudi su specijalno pripremljene ovsene kaše, pomfrit od leblebija, tartar od paradajza, cvekla u četiri teksture, glazirane presovane bukovače... 

– Mandala ugošćava stručnjake u oblasti zdravlja, kulinarstva i zdravog stila života kako bi svoje znanje i iskustvo podelili sa zajednicom – objašnjava Elena Karaman Karić, vlasnica restorana. 

Na donjem nivou Lorca Design Housea je mini-šop u kome možete da kupite kozmetiku organskog porekla iz različitih delova sveta, dok se na spratu iznad Mandale nalazi izložbeni prostor nameštaja i dizajnerski studio. 

 


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/40-79-782

mobilni: 

adresa: Kosančićev venac 9

grad: Beograd

sajt: www.mandalabeograd.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izgoreo klub Koketa

Na makiškoj strani Ade Ciganlije jutros je izbio požar.



Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne



Ugostiteljima su važni komentari gostiju!

U pokušaju da se gostima na jednom mestu prikaže izbor svih restorana, barova, etno-sela, kafića, kafeterija, kafana, stvara se masovna i nepregledna prezentacija lokala. Upravo zbog toga, mnoge informacije nisu tačne, te se tako u ponudi mogu...



Gde je zapelo sa baštama

Zašto centralne gradske Opštine u Beogradu  „teraju” ugostitelje da rade nelegalno...

Letnja sezona samo što nije počela, a ugostitelji još uvek nisu dobili dozvole za postavljanje bašta koje su simbol Beograda. Kako kažu, zahteve su podneli i...



Šabac

Kažu da je Šabac između dva svetska rada imao najviše kafana po glavi stanovnika. I danas taj grad može da se pohvali velikim brojem ugostiteljskih objekata. Većina njih smeštena je u strogom centru, u pešačkoj zoni. Ponuda je vrlo raznovrsna, a...