Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Mandala
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (4 Votes)

Na Kosančićevom vencu u Beogradu otvoren je Lorca Design House, u okviru koga se smestio i restoran Mandala. Gostima nudi hranu „od farme do stola”. U ponudi su jela pretežno biljnog porekla, pripremljena prema receptima poznatog veganskog chefa Čada Samoa. Geslo restorana je da gost uvek mora da zna poreklo onoga što jede. Većina jela priprema se od namirnica s farme Lavandika, koja radi po principu biodinamičke proizvodnje i uzgajanja. U ponudi su specijalno pripremljene ovsene kaše, pomfrit od leblebija, tartar od paradajza, cvekla u četiri teksture, glazirane presovane bukovače... 

– Mandala ugošćava stručnjake u oblasti zdravlja, kulinarstva i zdravog stila života kako bi svoje znanje i iskustvo podelili sa zajednicom – objašnjava Elena Karaman Karić, vlasnica restorana. 

Na donjem nivou Lorca Design Housea je mini-šop u kome možete da kupite kozmetiku organskog porekla iz različitih delova sveta, dok se na spratu iznad Mandale nalazi izložbeni prostor nameštaja i dizajnerski studio. 

 


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/40-79-782

mobilni: 

adresa: Kosančićev venac 9

grad: Beograd

sajt: www.mandalabeograd.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.