Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Mandala
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Na Kosančićevom vencu u Beogradu otvoren je Lorca Design House, u okviru koga se smestio i restoran Mandala. Gostima nudi hranu „od farme do stola”. U ponudi su jela pretežno biljnog porekla, pripremljena prema receptima poznatog veganskog chefa Čada Samoa. Geslo restorana je da gost uvek mora da zna poreklo onoga što jede. Većina jela priprema se od namirnica s farme Lavandika, koja radi po principu biodinamičke proizvodnje i uzgajanja. U ponudi su specijalno pripremljene ovsene kaše, pomfrit od leblebija, tartar od paradajza, cvekla u četiri teksture, glazirane presovane bukovače... 

– Mandala ugošćava stručnjake u oblasti zdravlja, kulinarstva i zdravog stila života kako bi svoje znanje i iskustvo podelili sa zajednicom – objašnjava Elena Karaman Karić, vlasnica restorana. 

Na donjem nivou Lorca Design Housea je mini-šop u kome možete da kupite kozmetiku organskog porekla iz različitih delova sveta, dok se na spratu iznad Mandale nalazi izložbeni prostor nameštaja i dizajnerski studio. 

 


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/40-79-782

mobilni: 

adresa: Kosančićev venac 9

grad: Beograd

sajt: www.mandalabeograd.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kokteli od konjaka sa ukusom plavih sireva

Japanac Shuzo Nagumo je 36-godišnji miksolog koji se specijalizovao za neobične ukuse koktela. Vasabi votka, bosiljak džin i konjak od plavih sireva samo su neki od alkoholnih pića koje je on kreirao za svoje neobične koktele.



Podeli momente za pamćenje

Somersby, i ovog leta nudi osveženje za visoke temperature..Sadrži 4,5 odsto alkohola i služi se dobro rashlađen sa puno leda.



Trofej za najbolje vino iz Makedonije

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, predstavnici prestižnog međunarodnog vinskog takmičenja - International Wine Challenge (IWC), dodelili su godišnju nagradu Trofej za kvalitet vinu Vranec Special Selection iz berbe 2015. vinariji Tikveš.



Novi generalni direktor vinarije Tikveš

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije.



Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije.