Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Mandala
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (4 Votes)

Na Kosančićevom vencu u Beogradu otvoren je Lorca Design House, u okviru koga se smestio i restoran Mandala. Gostima nudi hranu „od farme do stola”. U ponudi su jela pretežno biljnog porekla, pripremljena prema receptima poznatog veganskog chefa Čada Samoa. Geslo restorana je da gost uvek mora da zna poreklo onoga što jede. Većina jela priprema se od namirnica s farme Lavandika, koja radi po principu biodinamičke proizvodnje i uzgajanja. U ponudi su specijalno pripremljene ovsene kaše, pomfrit od leblebija, tartar od paradajza, cvekla u četiri teksture, glazirane presovane bukovače... 

– Mandala ugošćava stručnjake u oblasti zdravlja, kulinarstva i zdravog stila života kako bi svoje znanje i iskustvo podelili sa zajednicom – objašnjava Elena Karaman Karić, vlasnica restorana. 

Na donjem nivou Lorca Design Housea je mini-šop u kome možete da kupite kozmetiku organskog porekla iz različitih delova sveta, dok se na spratu iznad Mandale nalazi izložbeni prostor nameštaja i dizajnerski studio. 

 


Mandala - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, sub. 8–1, ned. 8–23

telefon: 011/40-79-782

mobilni: 

adresa: Kosančićev venac 9

grad: Beograd

sajt: www.mandalabeograd.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...