Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Tarpoš
3.1428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.14 (7 Votes)

TarpošRestoran se nalazi 3 km severno od centra Aranđelovca, tj. na južnim padinama Orašačkih i Vrbičkih brda. Prostrani objekat obuhvata trista kvadratnih metara i ima sto dvadeset sedećih mesta.
Kompletan projekat sa enterijerom delo je vlasnika dipl. inž. građ. Tihomira Timotijevića. Na meniju su jela nacionalne i internacionalne kuhinje, a za sve posetioce priprema ih Vladimir Petkoski, koji je zanat pekao u restoranu Hyatt, Babe i hotelu Izvor. Sedam etiketa vina koja su u ponudi u Tarpošu potiče iz Vinarije Vrbica, koja je počela da posluje 2007. godine, a u vlasništvu je Tihomira Timotijevića. U restoranu se, uz ispijanje različitih vina u vinariji, organizuju degustacioni ručkovi koji svojim sastavom prate vinsku ponudu. Restoran Tarpoš je i event prostor u kome se mogu organizovati različite svečane manifestacije.


Adresa: Aranđelovac , Vrbica / Tel. 034 725 805 /
Radno vreme: 11–00, ponedeljkom ne radi

Share

Komentari  

 
-1 #1 Ivan 15-02-2016 21:48
Razočaran uslugom i bahatošću osoblja. Prvo nam nisu dali da sednemo na terasu iako, je bilo mesta, zatim smo čekali pola sata da konobar priđe. Kada je moja devojka naručila ceđenu pomorandžu, radnica za šankom je to glasno ponovila i napravila namršten izraz lica. Ne preporučujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.