Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Stambolijski
3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.71 (7 Votes)


 

Na mestu spomenika kulturne baštine grada Niša, čija je izgradnja počela davne 1875. godine, otvoren je restoran Stambolijski. Lokal je i dom novog kulinarskog pravca – nove balkanske kuhinje. Sva jela na meniju potpisuje šef Saša Mišić, javnosti poznatiji kao „pakleni kuvar”. Za pripremu jela koriste se autohtone namirnice koje se nabavljaju od lokalnih proizvođača, travara i gljivara. Iz ponude se izdvajaju pilav Egej, pirinač s morskim plodovima, teleća čorba na staroplaninski način, svinjski vrat u medovini. Postoji i meni za najmlađe: ćevapčići i pire-krompir i špagetice. 


Restoran Stambolijski  - INFO


tip lokala:  

radno vreme: 8–24, ned. 12–24

telefon: 018/300-440

mobilni: 

adresa: Nikole Pašića 36

grad: Niš 

sajt: www.restoranstambolijski.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...