Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Osteria Mozzarella
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)


 

Pod sloganom „Život je kombinacija magije i mašte”, na Novom Beogradu otvorena je Osteria Mozzarella. Reč je o autentičnom italijanskom restoranu u kome je za pripremu jela zadužen iskusni chef Dejan Stanković. Jelovnik prikazuje raznovrsnu kuhinju 20 italijanskih regija, a iz ponude se izdvajaju krostini sa sirom i tikvicama, pizza cardinale (pelat, mocarela, pršuta, rukola), rižoto pijemont (krem rižoto, teletina, vrganji), italijanski burgeri. Ono po čemu je Osteria postala poznata jeste način služenja paste: tople sastojke iz kuhinje kuvar pred gosta iznosi u velikom koturu parmezana. Slatki specijalitet je čokoladni kolač s tartufima. U vinskoj karti zastupljena su pretežno italijanska vina, dok je limončelo homemade. 

 

 


Osteria Mozzerella  - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-24

telefon: 011/420-30-77

mobilni: 069/750-300

adresa: Uroša Martinovića 31

grad: Beograd 

sajt: www.mozzarella.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


U Zagrebu se otvara InterContinental

Mišković je već počeo da razgleda potencijalne lokacije za otvaranje hotela.



Apatinska pivara prikupila 750.000 čepova

Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom.



Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.



Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.



Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.