Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Forest
2.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.81 (8 Votes)

 

Na mestu nekadašnjeg restorana Mythologia otvoren je Forest. Posle Nikšića i Podgorice, vlasnici distributerske kuće Comp Comerc odlučili su da i u Beogradu otvore restoran. U skladu sa nazivom restorana, uređen je i enterijer, dok na meniju dominiraju “šumske” namirnice. Sva jela potpisuje Aleksandar Pavlović, šef kuhinje. Iz ponude se izdvajaju kroketi punjeni čedarom, guščjom džigericom i šumskim pečurkama koji se služe na toplom kamenju, jagnjeći pikljevi dinstani u crvenom vinu, dimljeni skadarski šaran i šumska bundevara sa sosom od amareta. Vinska karta broji oko 200 etiketa, a kako kaže menadžer Nino Dojčinović, u njoj su zastupljena vina “od Australije do Amerike”. U sklopu Foresta je i Wine shop u kome gosti mogu da kupe vino, a ukoliko se odluče da ga na licu mesta probaju, servis košta 1.200 dinara. Osim vina, prodaju se i istarska maslinova ulja, a u svakom ternutku u restoranu ima i oko dvadesetak etiketa vina koje se služe na čašu. Prosečna cena jela je od 1.000 do 1.500 dinara.    

 

 


Forest - INFO


tip lokala: kafe

radno vreme: 8-24 /pet.-sub.8-1

telefon: 011/2658-911

mobilni: 

adresa: Birčaninova 42

grad: Beograd

sajt:

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.