Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Depo 23
3.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)

Depo 23 Lokal modernog dizajna i kuhinje otvoren je nadomak Beogradske poslovne škole, na mestu gde se ranije nalazio restoran Gentleman. Prema rečima jednog od vlasnika Miloša Ivkovića, restoran srednje veličine a visokog kvaliteta usluge, nedostajao je ugostiteljskoj ponudi prestonice. Prostor je pre otvaranja potpuno renoviran, a vlasnicima je u osmišljavanju pomogla dizajnerka Isidora Nikolić. Minimalistički enterijer obiluje oštrim linijama, a sve je uređeno u belim, sivim i crnim tonovima. Posebno interesantan detalj jeste stub na kome su ispisane preporuke predstava, izložbi i filmova koje treba posetiti i pogledati. 

Kuhinja restorana je otvorena, pa gosti mogu gledati kako se hrana sprema pod budnim okom poznatog kuvara i šefa kuhinje Zorana Miškovića. Meni je relativno uzak, sa pet predjela, pet glavnih jela i pet deserata moderne internacionalne kuhinje. Postoji i dnevni meni. Od jela se izdvajaju pikantna i lepljiva rebarca, zapečena jagnjetina s krompirom i ruzmarinom i tažin s biftekom koji se servira u specijalnim posudama. 

 

 


 Restoran Depo 23 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00, nedeljom do 17

telefon: 011/240-1559 

mobilni: 

adresa: Zahumska 23

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: Meni je  sa pet predjela, pet glavnih jela i pet deserata moderne internacionalne kuhinje



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi