Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Iris
2.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)

 

Prvi restoran u okviru koncepta New Balkan Cuisine – Iris otvoren je u Beogradu. Smešten na prvom spratu u stanu salonskog tipa u Sarajevskoj ulici, Iris je dizajniran u minimalističkom stilu, a takav je i meni. Iris za vreme ručka nudi sveden, pažljivo biran a la carte meni, dok su za večeru u ponudi dva degustaciona menija od sedam sledova. Gosti mogu da biraju između regularnog i vegetarijanskog menija, i to samo tri dana u nedelji jer Iris služi goste sredom, četvrtkom i petkom. Preostalim danima osoblje restorana posvećeno je istraživanju i dizajniranju menija. Osnivač koncepta i glavni kuvar restorana je Vanja Puškar, chef koji podržava i promoviše lokalne proizvođače s kojima deli viziju kvalitetne ishrane. 

 

 



Iris - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: sreda–petak 13–24

telefon: 

mobilni: 064/12-96-377

adresa: Sarajevska 54

grad: Beograd

sajt: www.newbalkancuisine.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Frikom predstavio program za HoReCu

Kompanija Frikom prezentovala je meni koji se može pripremiti od raznovrsnog asortimana smrznutog programa, dok su kuvari za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.



U susret 10. oktobru!

U želji da se dodatno podstakne preduzetnički duh i istakne značaj nezavisnog biznisa za celokupnu zajednicu, METRO Srbija 10. oktobra obeležava „Dan sopstvenog poslovanja“.



Sve je spremno za Vinski maraton

Tokom tri dana manifestacije, trčaće se dve trke kroz vinograde: Vinska (21,1 km) i Trka uživanja (6 km).



Ukusi Vojvodine

Festival traje do 1. oktobra i na njemu posetiocu mogu da uživaju u ukusima rinflajša, perkleta, paprikaša, gulaša...



Prvi Sheraton u regionu

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu,