Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Ba.Ba.Lu
3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (6 Votes)

 

Ba.Ba.Lu je kafe-restoran na Vračaru koji je dobio ime po bogu hedonizma i uživanja. Kroz velike prozore sa ulice se vidi ceo enterijer koji krasi velika vitrina ispunjena bocama vina. U letnjim danima sva stakla se otvaraju i ceo lokal poprima formu bašte. Za doručak se služe prženice sa kajmakom i pršutom i sendvič u korici od palente, dok su predjela bazirana na različitim sirevima i italijanskim kobasicama. Na meniju su sezonske krem čorbe, posle kojih idu rolovana ćuretina, biftek u sosu od zelenih jabuka ili piletina u sosu od pršute. U Ba.Ba.Lu se služi domaći beli hleb sa sušenim paradajzom i crni hleb sa orasima i lešnikom koji se ne naplaćuje. Za kraj tu su čokoladni sufle i cheesecake. 

 


Ba.Ba.Lu - INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 8-24/ pet.-sub: 8-1

telefon: 

mobilni: 064/0-300-500

adresa: Makenzijeva 45

grad: Beograd

sajt: www.babalucafe.rs

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom