Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Chez Nik
3.5833333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.58 (6 Votes)

 

Chez Nik otvorili su Nikola Stupar i Tijana S. Ilić na Novom Beogradu. Reč je o kafe-restoranu koji je tako i podeljen: u donjem nivou je kafić-kafeterija, a na gornjem nivou i galeriji su restoran i vip salon. Za enterijer je bila zadužena arhitektkinja Maja Glišić. Chez Nik, ili Kod Nika, odiše toplinom, čemu doprinose drvo i svetli tonovi obogaćeni detaljima. Lokal raspolaže sa 150 mesta za sedenje. U kafeteriji je akcenat na raznim vrstama kafe, s kofeinom ili bez njega, s bademovim i sojinim mlekom. Na meniju su mus od kozjeg sira, tatar biftek, domaća juneća supa s knedlama od griza, jagnjetina sporo kuvana, losos green s pireom od graška. U restoranskoj ponudi je i takozvani Srpski kutak, koji čine karađorđeva šnicla, juneći ribić, gurmanska pljeskavica. Chez Nik ima ponudu i za sve one koji žele da se hrane zdravo. Zdrav kutak osmislila je nutricionistkinja Ana Petrović, koja gostima predlaže nedeljni jelovnik.  

 

 


Istok- INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/31-31-331

mobilni: 061/31-31-931

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 48a

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Frikom predstavio program za HoReCu

Kompanija Frikom prezentovala je meni koji se može pripremiti od raznovrsnog asortimana smrznutog programa, dok su kuvari za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.



U susret 10. oktobru!

U želji da se dodatno podstakne preduzetnički duh i istakne značaj nezavisnog biznisa za celokupnu zajednicu, METRO Srbija 10. oktobra obeležava „Dan sopstvenog poslovanja“.



Sve je spremno za Vinski maraton

Tokom tri dana manifestacije, trčaće se dve trke kroz vinograde: Vinska (21,1 km) i Trka uživanja (6 km).



Ukusi Vojvodine

Festival traje do 1. oktobra i na njemu posetiocu mogu da uživaju u ukusima rinflajša, perkleta, paprikaša, gulaša...



Prvi Sheraton u regionu

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu,