Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Chez Nik
3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.71 (7 Votes)

 

Chez Nik otvorili su Nikola Stupar i Tijana S. Ilić na Novom Beogradu. Reč je o kafe-restoranu koji je tako i podeljen: u donjem nivou je kafić-kafeterija, a na gornjem nivou i galeriji su restoran i vip salon. Za enterijer je bila zadužena arhitektkinja Maja Glišić. Chez Nik, ili Kod Nika, odiše toplinom, čemu doprinose drvo i svetli tonovi obogaćeni detaljima. Lokal raspolaže sa 150 mesta za sedenje. U kafeteriji je akcenat na raznim vrstama kafe, s kofeinom ili bez njega, s bademovim i sojinim mlekom. Na meniju su mus od kozjeg sira, tatar biftek, domaća juneća supa s knedlama od griza, jagnjetina sporo kuvana, losos green s pireom od graška. U restoranskoj ponudi je i takozvani Srpski kutak, koji čine karađorđeva šnicla, juneći ribić, gurmanska pljeskavica. Chez Nik ima ponudu i za sve one koji žele da se hrane zdravo. Zdrav kutak osmislila je nutricionistkinja Ana Petrović, koja gostima predlaže nedeljni jelovnik.  

 

 


Istok- INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/31-31-331

mobilni: 061/31-31-931

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 48a

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kult gazde u Srba

Među redovnim gostima beogradskih restorana, a kažu da je njih u glavnom gradu oko dve hiljade, često se čuju rečenice tipa Hoćemo li kod... Gosti su već odavno u Beogradu prekristili Franš, Marinadu, Carevu Ćupriju, Homu... Jednostavno, danas se...



Caffe Caffe &Fish

Senjački restoran CaffeCaffe&Fish ove godine prvi put se našao na listi CaféBar network recommends Top 12 beogradskih restorana. Konstantan standard u poslovanju, kvalitetna usluga i odlična ponuda, uz posvećene vlasnike Srbislava Veljića i...



Ugostiteljstvo i besparica

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Dugo sam razmišljao da li uopšte da počnem da pišem o ovoj temi bojeći se, pre svega, da ne budem pogrešno shvaćen. U razgovoru s nekolicinom prvenstveno drugara, a zatim i kolega, rešio sam da zarežem...



Luksuz u najavi

Novi hoteli u Srbiji

U naredne tri godine gosti Beograda i Novog Sada moći će da uživaju u svim sadržajima luksuznih hotela. Kako je najavljeno, svoja vrata otvoriće Hilton, Sheratton, St. Regis i W Belgrade. Srbija će se time upisati na mapu...



Vizionar koji krši pravila

Chef Masimo Botura

Masimo Botura u svetskoj gastronomiji poznat je kao kuvar beskrajne energije i neograničene mašte. Vlasnik je restorana Osteria Francescana, koji se nalazi u Modeni, u regiji Emilija Romanja, na severu Italije. Taj restoran...