Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Chez Nik
3.5833333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.58 (6 Votes)

 

Chez Nik otvorili su Nikola Stupar i Tijana S. Ilić na Novom Beogradu. Reč je o kafe-restoranu koji je tako i podeljen: u donjem nivou je kafić-kafeterija, a na gornjem nivou i galeriji su restoran i vip salon. Za enterijer je bila zadužena arhitektkinja Maja Glišić. Chez Nik, ili Kod Nika, odiše toplinom, čemu doprinose drvo i svetli tonovi obogaćeni detaljima. Lokal raspolaže sa 150 mesta za sedenje. U kafeteriji je akcenat na raznim vrstama kafe, s kofeinom ili bez njega, s bademovim i sojinim mlekom. Na meniju su mus od kozjeg sira, tatar biftek, domaća juneća supa s knedlama od griza, jagnjetina sporo kuvana, losos green s pireom od graška. U restoranskoj ponudi je i takozvani Srpski kutak, koji čine karađorđeva šnicla, juneći ribić, gurmanska pljeskavica. Chez Nik ima ponudu i za sve one koji žele da se hrane zdravo. Zdrav kutak osmislila je nutricionistkinja Ana Petrović, koja gostima predlaže nedeljni jelovnik.  

 

 


Istok- INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/31-31-331

mobilni: 061/31-31-931

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 48a

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kokteli od konjaka sa ukusom plavih sireva

Japanac Shuzo Nagumo je 36-godišnji miksolog koji se specijalizovao za neobične ukuse koktela. Vasabi votka, bosiljak džin i konjak od plavih sireva samo su neki od alkoholnih pića koje je on kreirao za svoje neobične koktele.



Podeli momente za pamćenje

Somersby, i ovog leta nudi osveženje za visoke temperature..Sadrži 4,5 odsto alkohola i služi se dobro rashlađen sa puno leda.



Trofej za najbolje vino iz Makedonije

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, predstavnici prestižnog međunarodnog vinskog takmičenja - International Wine Challenge (IWC), dodelili su godišnju nagradu Trofej za kvalitet vinu Vranec Special Selection iz berbe 2015. vinariji Tikveš.



Novi generalni direktor vinarije Tikveš

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije.



Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije.