Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Chez Nik
3.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (16 Votes)

 

Chez Nik otvorili su Nikola Stupar i Tijana S. Ilić na Novom Beogradu. Reč je o kafe-restoranu koji je tako i podeljen: u donjem nivou je kafić-kafeterija, a na gornjem nivou i galeriji su restoran i vip salon. Za enterijer je bila zadužena arhitektkinja Maja Glišić. Chez Nik, ili Kod Nika, odiše toplinom, čemu doprinose drvo i svetli tonovi obogaćeni detaljima. Lokal raspolaže sa 150 mesta za sedenje. U kafeteriji je akcenat na raznim vrstama kafe, s kofeinom ili bez njega, s bademovim i sojinim mlekom. Na meniju su mus od kozjeg sira, tatar biftek, domaća juneća supa s knedlama od griza, jagnjetina sporo kuvana, losos green s pireom od graška. U restoranskoj ponudi je i takozvani Srpski kutak, koji čine karađorđeva šnicla, juneći ribić, gurmanska pljeskavica. Chez Nik ima ponudu i za sve one koji žele da se hrane zdravo. Zdrav kutak osmislila je nutricionistkinja Ana Petrović, koja gostima predlaže nedeljni jelovnik.  

 

 


Istok- INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/31-31-331

mobilni: 061/31-31-931

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 48a

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...