Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Chez Nik
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

 

Chez Nik otvorili su Nikola Stupar i Tijana S. Ilić na Novom Beogradu. Reč je o kafe-restoranu koji je tako i podeljen: u donjem nivou je kafić-kafeterija, a na gornjem nivou i galeriji su restoran i vip salon. Za enterijer je bila zadužena arhitektkinja Maja Glišić. Chez Nik, ili Kod Nika, odiše toplinom, čemu doprinose drvo i svetli tonovi obogaćeni detaljima. Lokal raspolaže sa 150 mesta za sedenje. U kafeteriji je akcenat na raznim vrstama kafe, s kofeinom ili bez njega, s bademovim i sojinim mlekom. Na meniju su mus od kozjeg sira, tatar biftek, domaća juneća supa s knedlama od griza, jagnjetina sporo kuvana, losos green s pireom od graška. U restoranskoj ponudi je i takozvani Srpski kutak, koji čine karađorđeva šnicla, juneći ribić, gurmanska pljeskavica. Chez Nik ima ponudu i za sve one koji žele da se hrane zdravo. Zdrav kutak osmislila je nutricionistkinja Ana Petrović, koja gostima predlaže nedeljni jelovnik.  

 

 


Istok- INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/31-31-331

mobilni: 061/31-31-931

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 48a

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izgoreo klub Koketa

Na makiškoj strani Ade Ciganlije jutros je izbio požar.



Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne



Ugostiteljima su važni komentari gostiju!

U pokušaju da se gostima na jednom mestu prikaže izbor svih restorana, barova, etno-sela, kafića, kafeterija, kafana, stvara se masovna i nepregledna prezentacija lokala. Upravo zbog toga, mnoge informacije nisu tačne, te se tako u ponudi mogu...



Gde je zapelo sa baštama

Zašto centralne gradske Opštine u Beogradu  „teraju” ugostitelje da rade nelegalno...

Letnja sezona samo što nije počela, a ugostitelji još uvek nisu dobili dozvole za postavljanje bašta koje su simbol Beograda. Kako kažu, zahteve su podneli i...



Šabac

Kažu da je Šabac između dva svetska rada imao najviše kafana po glavi stanovnika. I danas taj grad može da se pohvali velikim brojem ugostiteljskih objekata. Većina njih smeštena je u strogom centru, u pešačkoj zoni. Ponuda je vrlo raznovrsna, a...