Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Cveće Zla
2.3478260869565 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.35 (23 Votes)

Lokal je dobio ime po Bodlerovoj zbirci pesama i upravo je ovaj francuski pesnik bio inspiracija za novo mesto u Nevesinjskoj ulici. Ovde se služi preko 270 različitih vina, kao i delikatesi i hleb koji se proizvode na licu mesta, a pored konzumacije u lokalu, sve proizvode je moguće i kupiti. Od specijaliteta izdvajaju se goveđe srce i jezik, guščja džigerica, ćureća prsa, kao i street food poput burgera i sendviča, ali pripremljenih na fine dining način. Lokal se prostire na dva sprata, a u donjem delu je u pripremi izložbeni prostor koji će krasiti eksponati domaćih umetnika poput Simonide Rajčević.


Cveće Zla - INFO


tip lokala: wine&deli bar

radno vreme: ned/pon 10 – 18, ut, sred, čet 7:30 – 00, pet/sub – 7:30 – 01

telefon: 

mobilni: 060/0162856

adresa: Nevesinjska 12

grad: Beograd

sajt:

tip usluge, kuhinja: delikatesi, hleb, street food


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...