Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Lovac
2.0555555555556 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.06 (9 Votes)

Restoran Lovac nadaleko je prepoznatljiv po pripremi jela od divljači u specijalnom pacu, jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. U ovom vračarskom restoranu, smeštenom na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, posebno su ponosni na specijalitet "Ćumur na stolu" na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto. On što ovaj restoran izdvaja je i jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašti, sa debelim hladom stare lipe. Kako ističu u ovom restoranu, Lovac krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije. Njihovu nacionalnu kuhinju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu.

 


Lovac - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 09-24 pet/sub 09-01

telefon: 011/ 24 36 128

mobilni: /

adresa: Alekse Nenadovića 19

grad: Beograd

tip usluge: jela od divljači, lovački specijaliteti 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...