Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Lovac
2.0555555555556 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.06 (9 Votes)

Restoran Lovac nadaleko je prepoznatljiv po pripremi jela od divljači u specijalnom pacu, jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. U ovom vračarskom restoranu, smeštenom na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, posebno su ponosni na specijalitet "Ćumur na stolu" na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto. On što ovaj restoran izdvaja je i jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašti, sa debelim hladom stare lipe. Kako ističu u ovom restoranu, Lovac krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije. Njihovu nacionalnu kuhinju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu.

 


Lovac - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 09-24 pet/sub 09-01

telefon: 011/ 24 36 128

mobilni: /

adresa: Alekse Nenadovića 19

grad: Beograd

tip usluge: jela od divljači, lovački specijaliteti 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...