Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Solunac – Dorćol
2.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.81 (8 Votes)

 

Novi restoran Solunac-Dorćol, otvoren je odmah pored restorana Don Gedža, na 600 metara od Knez Mihailove ulice. Ovde se služi nacionalna kuhinja, ali je svako tradicionalno jelo pripremljeno na moderan način. Od specijaliteta se izdvajaju teletina ispod sača, hleb ispod sača i roštilj, ali se u meniju nalaze i jela pripremljena od morske ribe, poput orade ili brancina, kao i lagane obrok salate. 

U enterijeru koji je uređen u etno stilu preovlađuju kamen i drvo, a restoran ima kapacitet od 110 mesta u sali, 50 mesta u vinskoj kući, 100 mesta u bašti, a u sklopu restorana se nalazi parking za 50 automobila. U ponudi je i preko 130 etiketa kako domaćih, tako i stranih vina, a od jeseni je najavljen i svakodnevni muzički prohgram.


Solunac-Dorćol - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8 – 23, pet/sub 8 – 3, ned. 9 – 22

telefon: 011/3281865

mobilni: 

adresa: Dunavska 25

grad: Beograd

sajt: www.solunac-dorcol.com

tip usluge, kuhinja: nacionalna kuhinja



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...