Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Negro Coffee&Color
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

 

Negro Coffee&Color smešten je na prvom spratu poslovnog prostora na Terazijama. U enterijeru preovlađuje drvo, a nameštaj je rađen namenski i ručno. Ispod staklenih stolova smeštene su raznobojne tkanine koje u kombinaciji sa umetničkim delima na zidu prostoru daju notu šarenila. Karta pića je standardna, a iz ponude se izdvaja Negro šejk, napitak nalik klasičnom Plazma šejku sa dodatkom kikirikija i meda. Osim u ukusu pića, gosti mogu da uživaju i u sendvičima i mnogobrojnim vrstama kolača. Muzika je prilagođena delu dana, pa se tako u pre podnevnim časovima sluša laganija muzika za opuštanje, dok je veče rezervisano za nešto tvrđi zvuk.   


Negro Coffee&Color - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 8-24

telefon: 

mobilni: 060/053-86-07

adresa: Terazije 13 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...