Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Toro grill
1.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.83 (9 Votes)

Toro grillNa zemunskom keju obožavaoci mesa imaju priliku da probaju vrhunske specijalitete poput T-bone steak, ramsteka, bifteka, i to od mesa uvezenog iz Škotske, ali i od domaćih životinja sa Pešterske visoravni poput jagnjetine ili vojvođanske ćuretine. Ovde prave i pljeskavice po posebnoj recepturi isključivo od jagnjećeg i junećeg mesa. Specijalitet kuće je T-bone steak od škotskog mesa koje je kvalitetnije zbog ishrane i blizine mora. Ponudu glavnih mesnih jela prate topla i hladna predjela, posebno pršuta od mangulice, zatim salate i paste. Jedina vrsta ribe na meniju je filet lososa. Za poslastice u ovom restoranu nude čokoladni tart, suvu pitu, pitu sa višnjama, brownies i krem brule.

U restoranu nude ekskluzivnu kartu prvenstveno crnog, a i belog vina, domaćih i stranih proizvođača sa visokim rasponom cena tako da svako može uživati u gastronomskim đakonijama. Enterijer je delo vlasnika i supružnika Saše i Miladina Petričevića koji su arhitekte i dugo su radili po raznim zemljama. Restoran ima i baštu sa pogledom na Dunav.

Kej Oslobođenja 49 Zemun

011/21-99-462

www.restorantorogrill.com

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.