Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Miamiam
4.1640625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (64 Votes)

Iz uspešnog ketering biznisa, na Vračaru je otvoren restoran internacionalne kuhinje Miamiam. Enterijer potpisuje arhitekta Gorana Cvetković, sestra vlasnice Marije. Miamiam je malo porodično mesto sa osnovnim karakteristikama industrijskog dizajna, u kombinaciji sa pažljivo biranim detaljima. Posuđe je ručno rađeno pod umetničkom palicom Tamare Papestijević. Meni je mali i jednostavan, kako kaže Maja, podložan promenama čak i na nedeljenom novou, u zavisnosti od dostupnosti svežih namirnica. Jela su internacionalna, sa ličnim pečatom šefa kuhinje Đorđa Bulatovića koji je iskustvo sticao radeći u brojnim restoranima širom sveta, pa i onim sa Mišlenovim zvezdicama. Na meniju su čorba od crvenog sočiva sa kokosovim mlekom, kurkumom i đumbirom, salata sa avokadom, junetina u crvenom vinu, burger od lososa, karamelizovane smokve. Za jela se koriste originalni začini iz Indije, a u ponudi je i selekcija čajeva iz Indije koji se služe uz ručno rađene kolačiće. U vinskoj karti su odabrane etikete iz Francuske, Španije i Italije.  

 

 


Supernatural Shop&Bar   - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 9-23.30 (kuhinja radi do 22.30) / ponedeljkom ne radi

telefon: 011/3441-503

mobilni: 065/280-65-65

adresa: Kursulina 6

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: internacionalna kuhinja


 

Share

Komentari  

 
0 #1 Dejan K 27-01-2016 13:06
Klopa je san snova
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi



Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...



Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.