Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Miamiam
4.1640625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (64 Votes)

Iz uspešnog ketering biznisa, na Vračaru je otvoren restoran internacionalne kuhinje Miamiam. Enterijer potpisuje arhitekta Gorana Cvetković, sestra vlasnice Marije. Miamiam je malo porodično mesto sa osnovnim karakteristikama industrijskog dizajna, u kombinaciji sa pažljivo biranim detaljima. Posuđe je ručno rađeno pod umetničkom palicom Tamare Papestijević. Meni je mali i jednostavan, kako kaže Maja, podložan promenama čak i na nedeljenom novou, u zavisnosti od dostupnosti svežih namirnica. Jela su internacionalna, sa ličnim pečatom šefa kuhinje Đorđa Bulatovića koji je iskustvo sticao radeći u brojnim restoranima širom sveta, pa i onim sa Mišlenovim zvezdicama. Na meniju su čorba od crvenog sočiva sa kokosovim mlekom, kurkumom i đumbirom, salata sa avokadom, junetina u crvenom vinu, burger od lososa, karamelizovane smokve. Za jela se koriste originalni začini iz Indije, a u ponudi je i selekcija čajeva iz Indije koji se služe uz ručno rađene kolačiće. U vinskoj karti su odabrane etikete iz Francuske, Španije i Italije.  

 

 


Supernatural Shop&Bar   - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 9-23.30 (kuhinja radi do 22.30) / ponedeljkom ne radi

telefon: 011/3441-503

mobilni: 065/280-65-65

adresa: Kursulina 6

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: internacionalna kuhinja


 

Share

Komentari  

 
0 #1 Dejan K 27-01-2016 13:06
Klopa je san snova
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...