Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Tricolore
3.53125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.53 (16 Votes)

Pica je na drva, paste su ručno rađene i sladoled se pravi svaki dan. To je Tricolore, novootvoreni italijanski restoran na Zemunskom keju. Šef restorana je iskusni ugostitelj Ljubiša Savić, dok je kuvar Duccio Lorenzini zadužen da sva jela koja izađu iz kuhinje budu autentično italijanska, kao i za obuku kuhinjskog osoblja. U ponudi je i nekoliko stekova, posutih specijalnom engleskom solju Maldon, čija priprema zahteva da su odležali četrdesetak dana na određenoj niskoj temperaturi. Od ribljih specijaliteta tu su tuna i losos stek i grdoba. Sveža mocarela, pršuta, šunka, salama i pelat isključivo su italijanski kao i brašno. Na meniju su i paste bez glutena.

Vinska karta broji 74 etikete, a zastupljena su najkarakterističnija vina iz gotovo svake italijanske regije. Dosta sveden enterijer ove namenski zidane kuće potpisuje Bojan Šupeljak, a ono što prvo primetite jesu visoki plafoni sa kojih visi veliki luster sa staklićima postavljen u centralnom delu restorana. Sa gornjeg nivoa pruža se lep pogled na  Dunav.

www.tricolore.rs


Tricolore- INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 12–24 (kuhinja radi do 23)

telefon: 011/26-100-22, 011/26-100-99

mobilni: 

adresa: Kej oslobođenja 59 

grad: Zemun

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži