Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Homa Bistrot
2.5961538461538 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (26 Votes)

 

Vlasnici dorćolskog restorana Homa, Vlastimir Puhalo, Filip Ćirić i Antonio Pasarela, otvorili su restoran Homa bistrot na Vračaru.

U Homa bistrot-u iznad drvenih stolova i stolica smeđe-plave boje nalaze se lusteri u boji bronze, dok šareni pod stvara kontrast u odnosu na zidove od cigle okrečene u belo. Sa menija se kao predjelo izdvaja rillettes od zečetine, dok se među glavnim jelima ističu old school gulaš zapečen u lisnatom testu i zapečeni škembići. U kategoriji južnjačkog roštilja nezaobilazna je ovčja pljeskavica, a na jelovniku su i brojna jela od ribe, među kojima su specijaliteti sa bakalarom, škarpinom, lignjama, dagnjama, hobotnicom i drugim morskim plodovima. Među desertima se izdvaja crumble sa malinom, sladoledom od bele čokolade i pistaćima, kao i tart Tatin sa bundevom.

 

 


Homa Bistro- INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8.00–00.30 (kuhinja radi do 23)

telefon: 011/245-1225

mobilni: 

adresa: Nevesinjska 11

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...