Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Homa Bistrot
2.5961538461538 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (26 Votes)

 

Vlasnici dorćolskog restorana Homa, Vlastimir Puhalo, Filip Ćirić i Antonio Pasarela, otvorili su restoran Homa bistrot na Vračaru.

U Homa bistrot-u iznad drvenih stolova i stolica smeđe-plave boje nalaze se lusteri u boji bronze, dok šareni pod stvara kontrast u odnosu na zidove od cigle okrečene u belo. Sa menija se kao predjelo izdvaja rillettes od zečetine, dok se među glavnim jelima ističu old school gulaš zapečen u lisnatom testu i zapečeni škembići. U kategoriji južnjačkog roštilja nezaobilazna je ovčja pljeskavica, a na jelovniku su i brojna jela od ribe, među kojima su specijaliteti sa bakalarom, škarpinom, lignjama, dagnjama, hobotnicom i drugim morskim plodovima. Među desertima se izdvaja crumble sa malinom, sladoledom od bele čokolade i pistaćima, kao i tart Tatin sa bundevom.

 

 


Homa Bistro- INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8.00–00.30 (kuhinja radi do 23)

telefon: 011/245-1225

mobilni: 

adresa: Nevesinjska 11

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.