Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Supermarket Zemun Talas
2.5769230769231 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.58 (13 Votes)

Ljubiteljima autentičnih mesta koncept Supermarket je dobro poznat, a od ovog leta, svoju ponudu brend prebacuje i na desnu obalu Dunava i dodaje ime Talas. Novi Supermarket smešten je na mestu nekadašnjeg restorana Talas u prostoru kuće, koja liči na vile iz vremena nastanka Zemuna. 

Eklektičan stil, uz primese modernog i starinskog, delo je arhitekte Marka Basarovskog. Dizajnersko rešenje je spoj kolonijanog i industrijskog, ali tu su i autentični ćilimi, peći, brod i tribine. 

 

 

Prostor čine dve bašte i untrašnji prostor, na dva nivoa.  Mesto je osmišljeno, kako objašnjava vlasnica Jasmina Vekić, kao francusko – belgijski bistro i engleska pivnica. 

Supermarket Zemun je mesto na kojem u prepodnevim časovima možete da slušate klasičnu muziku, tokom podneva da uživate u elektro - džezu i disko - fanku, dok je veče rezervisano za DJ nastupe. 

Na meniju je domaći neceđen sok Radost u kombinaciji jabuke, cimeta, meda i limuna, kafa Arabika iz pržionice, ali i veganski specijaliteti poput potaža od šargarepe i pečenog lešnika. Za ljubitelje mesa rezervisane su domaće pikantne kobasice, a specijalitet kuće su tri vrste buzara od svežih dagnji s belim vinom. Tu su uštipci s lukom i paprikom koji se upotpunjavaju pivima iz Japana, Češke, Nemačke i Belgije.

Supermarkret Zemun Talas u duhu svog koncepta je i mesto gde možete kupiti poklon, majicu sa simbolima Zemuna ili knjigu.

 


Supermarket Zemun Talas - INFO


tip lokala: 

radno vreme: svakog dana od od 9 do 1

telefon: 011/ 37 30 925 

mobilni: 

adresa: Kej Oslobođenja 37

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži