Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Salt’n’Pepa
3.6111111111111 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.61 (9 Votes)

Salt’n’PepaU sklopu tržnog centra Aviv park u Pančevu nedavno je otvoren restoran Salt’n’Pepa, čiji enterijer potpisuje Vlada Gugl, dok je za odabir specijaliteta i postavku kuhinje bio zadužen poznati beogradski kuvar Saša Najdanović, koji trenutno radi kao šef kuhinje u beogradskom restoranu 27. Na meniju restorana Salt’n’Pepa po Sašinom izboru našli su se specijaliteti poput Saletove jagnjetine, piletine u bri i Proseco sosu, smuđa u belom vinu i Saltimboca grilovane piletine sa pršutom u gorgonzola sosu, dok se iz bogate ponude za doručak izdvaja paorski ranac, koji podrazumeva pohovanu papriku, viršle, kulen, feta sir, grilovani paradajz i mladi luk. 

Dvadesetogodišnje iskustvo stečeno radom u brojnim beogradskim restoranima Vladimir Starčević, vlasnik ovog lokala, uneo je u restoran Salt’n’Pepa, dok je suvlasnica Marijana Majkić 20 godina radila u grčkim ugostiteljskim objektima i odatle mnoštvo zanimljivih sadržaja prenela u restoran u Pančevu. Tako, kada naručite neko alkoholno piće u ovom restoranu uz to će vam obavezno stići i gratis činija sa čipsom, a nakon obroka na sto će vam stići činija sa voćem, takođe na račun kuće.

 

Miloša Obrenovića 12, TC Aviv park, Pančevo

013/333-579; 060/0333-578

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.