Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Jerry
2.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (21 Votes)

Mekane sofe i fotelje koje privlače svojom udobnošću i razigrani tonovi ljubičaste, zelene i crvene boje u lounge delu, samo su jedan od razloga za dolazak u restoran Jerry. Specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, osmišljeni i spremljeni veštom rukom Mileta Počuče, šefa kuhinje. Od startera izdvajaju se humus i drugi orijentalni specijaliteti, kao i rolnice s biftekom u sosu od bundeve, dok od glavnih jela Igor Bošković, menadžer lokala, preporučuje biftek s guščjom džigericom, a za desert karamelizovanu jabuku ili domaći čokoladni mus s prelivom od šumskog voća.   

Salom za ručavanje dominira polica s vinima, koju krasi oko 100 etiketa, dok se na vinskoj karti nalazi ukupno 400 vina iz svih delova sveta, za čije su posluživanje zaduženi somelijeri. 

 

Trešnjinog cveta 11, Beograd

011/6302-459

www.jerry.rs

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.