Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Dukat kebap i baklava
1.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.94 (8 Votes)

Dukat kebap i baklavaZahvaljujući baklava majstoru Mustafi Avđiju, koji je pre godinu dana otvorio poslastičarnicu Dukat, i njegovom kolegi Zekiju Grahovcu, otvoren je restoran koji obuhvata tri različita koncepta usluge: doner, specijalitet s roštilja koji podseća na giros i služi se na šalteru za usput, kompletna ugostiteljska usluga sa 28 vrsta jela u restoranu i VIP salon za goste muhamedanske vere. Glavne namirnice za pripremu poslastica i jela uvoze se iz Turske. Na meniju je 11 vrsta kebaba, četiri vrste turskih pica i nekoliko vrsta turskih salata, a akcenat je stavljen na specijalitet Čig kafte (živo juneće meso koje se priprema na specijalan način) i na poslasticu Kunefe (slična kadaifu, priprema se sa sirom i peče onog trenutka kada gost naruči jelo).  

 

www.turskirestoran.rs

 


 Restoran Dukat kebap i baklava - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3287-444

mobilni: 

adresa: Vasina 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 11 vrsta kebaba, četiri vrste turskih pica i nekoliko vrsta turskih salata, specijalitet Čig kafte (živo juneće meso koje se priprema na specijalan način) i poslastica Kunefe (slična kadaifu, priprema se sa sirom i peče onog trenutka kada gost naruči jelo).  ...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...