Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Podrum novi
3.4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (10 Votes)

Podrum Wine Art, vinski bar na Dorćolu u Višnjićevoj ulici, otvorio je lokal na Novom Beogradu, Podrum novi.

Kao i na Dorćolu, u ponudi je veliki broj vina na čašu koja se služe iz enomata. Novina u odnosu na vinski bar na Dorćolu jesu enomati na karticu, gde gost može da za određeni kredit na kartici sam da proba vina. Lokal ima wine shop sa velikim izborom. Još jedna novina u odnosu na Podrum sa Dorćola je i kuhinja. Pored sireva i pršuta, u ponudi su i hladna i topla jela, poput selekcije proizvoda od mangulice, rižota sa tartufama i batakom, svinjskog filea u kori od kulena i tikvica i vinske kobaje.

www.podrum.rs


Podrum novi - INFO


tip lokala: vinoteka

radno vreme: 8–24

telefon: 0011/77-02-903

mobilni: 

adresa: Bulevar Mihajla Pupina 16B

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.