Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Čupava Desa
3.7391304347826 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.74 (23 Votes)

Prva tartarnica u gradu, Čupava Desa, otvorena je na Dorćolu. Vlasnica je Miljana Petrović kojoj je, kako kaže, priroda bila inspiracija za uređenje lokala. Na meniju su tartovi od marelice, čokolade, brokolija i gorgonzole, blitve i rikota sira...kao i mnogobrojni keksići na bazi ovsenih pahuljica koji se pripremaju u maloj radionici u sklopu lokala. Glavni specijalitet je Čupava Desa, pita, po kojoj je tartarnica i dobila ime i koju jedino priprema vlasnica Miljana. U ovom lokalu se organizuju i male radionice u kojima klinci imaju priliku da se oprobaju u pravljenju različitih tartova od svežeg voća. 


Čupava Desa - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 9-20

telefon: 

mobilni: 065/62-16-976

adresa: Skender Begova 4

grad: Beograd 

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Komentari  

 
-5 #1 Nezadovoljna musterija 29-11-2015 13:54
Usluga dno dna
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...