Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Terminal Gastro Bar
3.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (35 Votes)

Gastro Bar Terminal otvoren je na Vračarskom platou u poslovno stambenoj zgradi savremene arhitekture. Prostire se na 590 kvadratnih metara unutrašnjeg prostora i 200 kvadratnih metara bašte što podrazumeva kapacitet od 300 sedećih mesta. Ceo koncept restorana delo je jednog od vlasnika Vukašina Stjepovića. Za enterijer su bili zaduženi arhitekte Nenad Đokić, Ljubica Bigović i Sanja Prodanović i predstavlja kontrast između betona kao industrijskog materijala i drveta kao prirodnog. Terminal Gastro Bar nalik je na gasstro barove u velikim metropolama sveta, a koncept je, kako kaže menadžerka Jelena Vitorović, usmeren u pravcu zabave i sveukupnog doživljaja. U sklopu ovog lokala je pekara, poslastičarnica, juice bar, koktel bar, picerija, dok je gostima ostavljena i mogućnost da vina kupe po promotivnim cenama u Wine Shop-u koji se takođe nalazi u okviru Terminala. Za kompletan ugođaj gostiju zaduženo je pedeset kuvara i servera. Šef kuhinje je Aleksandar Ilić. U prepodnevnim časovima služi se doručak i branch, jela internacionalne kuhinje, dok se u popodnevnim i večernjim satima prostor transformiše u klub. 

www.terminalgastrobar.rs

 


Terminal Gastro Bar   - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 7.30-00, vikendom 7.30-01

telefon:

mobilni: 062/480 242

adresa: Bore Stankovića 17

grad: Beograd



 

Share

Komentari  

 
-2 #1 Alex 30-08-2015 18:44
Ni rec o muzici, koja se i kakva pusta...
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi



Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...