Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Terminal Gastro Bar
3.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (35 Votes)

Gastro Bar Terminal otvoren je na Vračarskom platou u poslovno stambenoj zgradi savremene arhitekture. Prostire se na 590 kvadratnih metara unutrašnjeg prostora i 200 kvadratnih metara bašte što podrazumeva kapacitet od 300 sedećih mesta. Ceo koncept restorana delo je jednog od vlasnika Vukašina Stjepovića. Za enterijer su bili zaduženi arhitekte Nenad Đokić, Ljubica Bigović i Sanja Prodanović i predstavlja kontrast između betona kao industrijskog materijala i drveta kao prirodnog. Terminal Gastro Bar nalik je na gasstro barove u velikim metropolama sveta, a koncept je, kako kaže menadžerka Jelena Vitorović, usmeren u pravcu zabave i sveukupnog doživljaja. U sklopu ovog lokala je pekara, poslastičarnica, juice bar, koktel bar, picerija, dok je gostima ostavljena i mogućnost da vina kupe po promotivnim cenama u Wine Shop-u koji se takođe nalazi u okviru Terminala. Za kompletan ugođaj gostiju zaduženo je pedeset kuvara i servera. Šef kuhinje je Aleksandar Ilić. U prepodnevnim časovima služi se doručak i branch, jela internacionalne kuhinje, dok se u popodnevnim i večernjim satima prostor transformiše u klub. 

www.terminalgastrobar.rs

 


Terminal Gastro Bar   - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 7.30-00, vikendom 7.30-01

telefon:

mobilni: 062/480 242

adresa: Bore Stankovića 17

grad: Beograd



 

Share

Komentari  

 
-2 #1 Alex 30-08-2015 18:44
Ni rec o muzici, koja se i kakva pusta...
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"