Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Pikanterija
1.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (6 Votes)

Spoj specijaliteta iz celog sveta, vrhunskih vina, prelepa bašta i enterijer kojim dominiraju nenametijive linije i topli tonovi, daju ovom restoranu poseban šarm, čineći ga nezaobilaznim mestom u vašem izboru restorana.

Pored redovnog menija sa specijalitetima i širokim spektrom cena, tu su i specijaliteti sa dnevnog menija a posetioci restorana vikendom mogu uživati u posebnom meniju praćenim poklon iznenadjenjima, flašama vina i poslasticama pažljivo biranim za vas.

U izboru jela i pića, na usluzi vam stoji pažljivo odabrano osoblje koje ce pružiti sve od sebe da se osećate prijatno i posebno.

Slasni zalogaji internacionalnog menija i neobičan izbor domaćih poslastica pružice vam zadovoljstvo i poslednjeg, slatkog zalogaja, pre nego što se rastanemo do sledeceg susreta.

 

 


 

Pikanterija - INFO


tip lokala: cafe & restaurante

radno vreme:

telefon: 011 314 99 23

mobilni: 

adresa: Bulevar Arsenija Carnojevica 54

grad: Novi Beograd 

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...