Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Trandafilović
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (4 Votes)

Trandafilović je jedan od najstarijih restorana u Beogradu. Izgrađen je 1929. godine, srušen 1961, a postojeći izgled dobio šest godina kasnije. 

Bistro Trandafilović nalazi se u centru Beograda, a postoji još od 1929. godine. Posebnim ga čini i platan u centru bašte, star oko 150 godina, koji u vrelim danima nudi pravi hlad. Na meniju su stara jela u novom ruhu kao što su prave domaće knedle sa šljivama, šnenokle ili domaći pikantni ćevapčići. Svakog petka ovde je živa svirka.

– Trandafilović i danas dobro posluje jer ovde ljudi dolaze da se vide i druže. Trudimo se da nađemo balans između naše tradicije i modernih trendova, tj. da svakome pružimo ponešto. Prilagođavamo i enterijer i ponudu na meniju, ali se trudimo da sve ostane u duhu tradicije. To je važno za naše stalne goste, ali i sve više novih koji dolaze da uživaju u ovoj mirnoj oazi u centru grada – kaže za CaféBar Kristina Pešić, menadžerka bistroa Trandafilović. 

Kao pesudne razloge zbog kojih je Trandafilović i danas mesto gde Beograđani vole da odu i tamo odvedu svoje goste Pešićeva navodi visok nivo usluge i kvalitetnu ponudu. 

– Kada im ponudite samo najbolje, gosti će otići zadovoljni, a što je još važnije, preporučiće vas i drugima. To je najbolja reklama za jedan restoran – kaže Pešićeva. CBN

 


Restoran Trandafilović - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme:

telefon: 011 240 5479

mobilni:  065 340 20 20

adresa: Ugao Makenzijeve i Mutapove ulice

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži